SALES & MARKETING ONDERSTEUNING

Wij bieden u ondersteuning op sales- & marketinggebied

AGENTSCHAP

Bent u op zoek naar een verlengstuk van uw sales? Als u binnen Nederland een andere markt wilt benaderen of wilt gaan exporteren, kunnen wij dit volledig voor u verzorgen. Zowel voor een bepaalde tijd, bijvoorbeeld een drukke periode, als voor de langere termijn.

SALES ONDERSTEUNING

Wij nemen desgewenst alle sales-activiteiten van u over. Denk bijvoorbeeld aan accountmanagement, acquisitie en aanwezigheid op beurzen. Wij kunnen uw bedrijf ook vertegenwoordigen op de grote internationale food-beurzen zoals de Gulfood, de Anuga en de SIAL.

MARKETING

Wat verwacht uw klant nou eigenlijk van uw product? Wij gebruiken deels empathy marketing, waarbij we niet alleen kijken naar wat de klant/consument zegt, maar ook wat zijn emoties bij uw product zijn. Op die manier kunnen we veel beter inspelen op de diepere behoeften van de klant/consument.

PRODUCT ONTWIKKELING

Door het creëren van een interessant nieuw product kunt u bij de retail of foodservice binnenkomen. Wij helpen u met het ontwikkelen van nieuwe foodconcepten voor bepaalde doelgroepen in een bestaande of een nieuwe markt. Om de behoefte te testen, kunnen wij een marktonderzoek voor u organiseren.

MERK ONTWIKKELING

Er komt heel wat bij kijken voordat uw product in het schap ligt. Wij denken mee over de gedachtegang achter uw merk en vertalen dit door in de naam, kleur, verpakking en de beleving.

Meer weten over onze sales & marketing-ondersteuning?