Over ons

Gjalt Landman

Mijn kracht

Ik wil ondernemers en managers nieuwe mogelijkheden laten ontdekken. Ik zie namelijk dat ondernemers en managers vaak gepassioneerd bezig zijn met hun vak en daardoor kansen laten liggen. Als je out-of-the-box denkt, blijken er vaak zoveel interessante manieren te zijn om je business te verbeteren. Door middel van het ‘slim’ verbinden kun je sneller, beter, makkelijker en prettiger je doel bereiken.

Mijn ervaring

Als Commercieel Directeur van een vleesgroothandel was ik verantwoordelijk voor alle facetten van management: managementverandering, sales, inkoop, personeelszaken, certificeringen, reorganisaties doorvoeren en het opleiden en coachen van mensen. Ik was en ben daar succesvol in omdat ik ervan hou met mensen om te gaan en me kan verbinden met mensen in alle lagen van het bedrijf.

Halal

Naast management en sales, ben ik me gaan specialiseren in Halal producten. In 2007 heb ik samen met de ‘Meiden van Halal’ (bekend van tv) een succesvol project opgestart om een Halal A-merk te creëren voor in de supermarkt. Dit merk is nu nog steeds verkrijgbaar in de supermarkten.

Midden-Oosten

Het Midden-Oosten biedt enorme kansen voor de verkoop van Halal-producten. Door mijn jarenlange ervaring weet ik daar inmiddels de weg en kan ik bedrijven helpen met hun export naar landen in het Midden-Oosten.

GLX Consultancy

Met GLX Consultancy combineer ik mijn kennis van de retail en foodservice markt met mijn netwerk. Zo kan ik mijn klanten een compleet pakket aan diensten bieden. Zowel binnen Nederland als daarbuiten.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? We horen het graag!